nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti új barátnője

Szabó András Csuti lebukott, ő az új barátnője

A szemfüles rajongók kiszúrták, hogy egy fitneszmodellel randizik.

Szabó András Csuti és volt felesége, Kulcsár Edina tavaly év elején jelentették be, hogy külön utakon folytatják. Edinára hamar rátalált a szerelem, új párjától, G.w.M.-től babát vár és már el is jegyezték egymást, Csuti viszont kevésbé volt szerencsés. Tavasszal ő is elmondta, ismét szerelmes, de pár hónap után véget ért a kapcsolata. Nyáron arról cikkeztek, hogy Szorcsik Vikivel jött össze, ám az a kapcsolat is rövid időn belül befuccsolt.

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

Decemberben viszont szárnyra kaptak a pletykák, miszerint új kedvese van. Az üzletember elismerte, valóban van egy lány, aki megdobogtatta a szívét, ám ezúttal sokkal okosabban szeretné csinálni a dolgokat és nem veri nagydobra. A hölgyről eddig annyit lehetett tudni, hogy 25 éves, vidéken él és a diplomája után éppen a mesterképzést végzi. 

A Nuus most kiszúrta, hogy az említett lány valószínűleg Sudár Bianka, aki korábban több szépségversenyen is részt vett, de most éppen egyetemre jár. A lány rajongóinak tűnt fel, hogy Csuti egy szívecskét kommentelt a fotója alá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top