nlc.hu
Sztárok

Csuti az új párja bemutatásáról

Csuti még nem mutatta be új kedvesét a gyerekeinek: „Kicsit óvatosabb lettem”

Sok csalódás érte az elmúlt egy évben.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina egy évvel ezelőtt közölték a nyilvánossággal, hogy zátonyra futott a házasságuk. Nem sokkal később kiderült, hogy a volt szépségkirálynőnek új párja van, az üzletember azonban még kereste a helyét. Azóta több kapcsolata is volt, ám egyik sem bizonyult tartósnak – nemrég kiderült, hogy ismét udvarol egy hölgynek, ám a gyerekeinek még nem mutatta be választottját.

Csuti

Fotó: Schumy Csaba

„Még nem mutatom be új kedvesem a gyerekeimnek. Szeretnék eljutni a kapcsolatnak olyan fázisába, amikor már biztosak az érzelmeink. Nagy útkeresés volt ez az év, talán én is egy kicsit óvatosabb lettem” – kezdte a Borsnak adott interjújában, majd a vágyairól is mesélt. 

„Már nem vágyom extrém dolgokra, hiszen ugrottam már ki repülőből, bungee-jumpingoltam is, ugyan úsznék még cápákkal szívesen, de már nem olyan fontosak ezek a dolgok. Én csak annyit szeretnék, hogy ne veszítsek el több számomra fontos embert, és annyi minőségi időt tölthessek a gyermekeimmel, amennyit csak lehet!” – zárta szavait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top