nlc.hu
TV-sztárok
Szorcsik Viki először beszélt a szakításról

Szorcsik Viki Csutiról: „Sokan azt hiszik, ő dobott ki, pedig fordítva történt”

Elárulta, mi vezetett a kapcsolatuk végéhez.

Csuti és Szorcsik Viki a Farm VIP forgatása alatt kezdtek szimpatizálni egymással, de a színésznő állítja, akkor még nem jöttek össze, hiszen tisztában volt vele, hogy a férfi még kapcsolatban van. Csak azután kezdett kialakulni közöttük valami, miután Csuti szakított a volt barátnőjével.

Szorcsik Viki és Csuti

Fotók: Schumy Csaba

„A mai napig együtt lennénk. Most is üzenném azoknak a kedves kommentelőknek, akik azt gondolják, hogy Csuti dobott ki, el kell, hogy szomorítsam őket: fordítva volt. És nem dobtam ki, hanem nagyon is szerettük egymást, és azt gondolom, hogy tök jól passzoltunk egymáshoz, tökre illettünk volna egymáshoz” – árulta el a Blikknek adott interjújában a színésznő. Hozzátette, kevés volt számára, amit Csuti adott neki, ezért lett vége a kapcsolatnak. 

„Én tök őszintén elmondom, hogy nekem sokkal több kell egy férfitól, mint amit ő adni tudott ebben a kapcsolatban. Nem érzelmileg. Neki szinte saját magára sincs ideje. Ő hozott egy csomagot, ugye neki van két közös gyermeke Kulcsár Edinával, van egy csomó olyan dolga, amibe nem fér bele egy párkapcsolat. Nem akarok senki felett pálcát törni, de szerintem nagyon kevés majdnem minden nőnek, hogyha nem tudunk annyira belefolyni a kommunikációba, ha elmegyünk egymás mellett, ha nem töltünk több időt azzal, hogy szeressük a másikat. Előbb-utóbb ez mindig szakításhoz vezet” – fejtette ki Szorcsik Viki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top