nlc.hu
TV-sztárok

Farm VIP: Csuti és Szorcsik Viki egymásra szavaztak

Farm VIP: Csuti és Szorcsik Viki egymásra szavaztak, mert az érzelmek elhomályosítják az ítélőképességüket

Az utóbbi pár napban közelebb kerültek egymáshoz.

Már csak múlt időben lehet beszélni Szorcsik Viki és Csuti kapcsolatáról, hiszen a Farm VIP bejelentése előtt szakítottak, most végignézhetjük a műsorban, ahogy kialakult közöttük a szerelem. A viszonyuk akkor kezdett kibontakozni, amikor összeköltöztek a parasztházban, azóta pedig egyre többet beszélnek, így közelebb is kerültek egymáshoz. Ez odáig vezetett, hogy a keddi Farmgyűlésen egymásra tették az útilaput, amit azzal magyaráztak, hogy nem akarnak egymás ellen küzdeni.

Szorcsik Viki és Csuti

Fotók: Schumy Csaba

„Én tartozom ennek az illetőnek egy óriási vallomással, amit nem fogok neki elmondani most, mert még nincs itt a helye. Meg fogom várni azt, hogy kimenjünk innen, és kíváncsi leszek, hogy betartja-e az ígéretét. Andris!” – indokolta a döntését a színésznő, aki azt is megemlítette, hogy nem csak az esze, de a szíve is szerepet játszik a történetben, ami szerinte nagyon veszélyes.

Demcsák Zsuzsa persze forszírozta, hogy beszélje ki a dolgot és hogy pontosan mire gondolt, de Szorcsik Viki nem akarta részletezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top