nlc.hu
TV-sztárok

Szabó András Csuti szerelmi élete

Szabó András Csuti a párjáról: „Egyszerre barát, társ, szerelem”

A híresség a napokban negyven lett, ennek apropóján beszélt a szerelmi életéről.

Évekig álompár voltak, majd 2022-ben valami megváltozott. Kulcsár Edina és Szabó András Csuti sokáig rendbe akarták hozni a kapcsolatukat, de végül zátonyra futott a házasságuk – ezt a volt szépségkirálynő a közösségi oldalán jelentette be. Azóta mindketten más mellett találták meg a boldogságot. Csuti és kedvese, Bianka már több mint egy év alkotnak egy párt. A keddi Mokkába mindketten meséltek a kapcsolatukról, és hogy miben változtak, mióta szeretik egymást.

„Sokkal érzelmesebb lett, nagyon sok mindenben nyitottabb is. Le tudunk ülni beszélgetni, amit ő annyira nem szeretett régebben” – mondta Sudár Bianka, majd kedvese vette át a szót.

„Soha az életemben nem gondoltam volna, hogy egy generációval fiatalabb hölgy olyan jól tud engem kezelni, mint eddig talán senki soha. Egyszerre barát, társ, szerelem… Hihetetlen jó! Mintha az ő receptorai tökéletesen nyitottak lennének akkor, amikor mondjuk én kretén vagyok. Olyankor otthagy, hogy kipuffogjam magam, aztán visszajön, és ez tök jó” – magyarázta Szabó András Csuti. Mint kiderült, már a közös családalapítás is szóba került.

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top