nlc.hu
Sztárok

Csuti és Szorcsik Viki szakítása

Máris szakított Szabó András Csuti és Szorcsik Viki

Amint komolyabbra fordult volna a helyzet és elérkezett volna kapcsolatuk következő lépcsőfoka, hogy a család és a nyilvánosság előtt is vállalják vonzalmukat, Szabó András Csuti és Szorcsik Viki románca hirtelen véget ért – tudta meg a Blikk.

Csuti és Szorcsik Viki

Véget ért Csuti és Szorcsik Viki kapcsolata – Kép: nlc-montázs, Képek forrása: (b): Futtában / Palikék Világa by Manna – videó // (j): Hová tűnt? / Palikék Világa by Manna – videó

A bulvárlap úgy értesült egy, a párhoz közel álló ismerőstől, hogy heti néhány alkalommal, de rendszeresen találkoztak, közös programokon vettek részt, de Csuti még nem mutatta be Vikit a gyerekeinek. “Nem tudom, miért döntöttek úgy, hogy jobb, ha véget vetnek a kapcsolatnak, de az biztos, hogy már nincsenek együtt” – árulta el a forrás.

Szorcsik Viki legújabb blogbejegyzése arról árulkodik, hogy komoly csalódás érte. “Amikor találkozol valakivel és azt hiszed minden tökéletes, (…) majd alig kell hozzá pár hét és lehull a lepel, aztán meglátod, hogy az az ember, akit megismertél, nyomokban sem tartalmazza már azt a valakit” – osztotta meg érzéseit.

A színésznő és Kulcsár Edina exférje egyébként a Farm VIP forgatása alatt jött össze, a románcuk azonban még a műsor indulását sem érte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top