nlc.hu
Sztárok

Kínos szituációba került Szorcsik Viki és Csuti

Kelemen Anna Szorcsik Vikit kérte meg, hogy vezesse körbe Csuti házában

Csuti nem jött zavarba, Szorcsik Vikit viszont váratlanul érte a kérés.

A Hal a tortán keddi adásában Csuti látta vendégül Kelemen Annát, Kökény Attilát, Szorcsik Vikit és Gáspár Virágot, méghozzá abban a házban, ahol annak idején Kulcsár Edinával élt. Az üzletember ugyanis egy ideje visszaköltözött az ingatlanba, ami egykori Farm VIP-s partnerének nem volt ismeretlen. Kelemen Anna kapott is az alkalmon és Csuti helyett Szorcsik Vikit kérte meg, hogy vezesse körbe a házban.

Nem lehetne, hogy körbevezetsz a házban? Közben meg mesélj, hogy mik történtek itt

– mondta a playmate a színésznőnek, akin látszott, hogy eléggé váratlanul érte a kérdés, ráadásul nagyon kellemetlenül érezte magát.

Szorcsik Viki és Kelemen Anna

Fotó: TV2

„Na, menjetek, én kinyitom az ajtókat, nyugodtan – válaszolt Csuti, aki már gyakorlott volt ebben, hiszen a héten naponta többször megkapta a vendégeitől, hogy egy párt alkotott Szorcsik Vikivel. – Az már nagyon Annás volt, hogy a Vikit kérte meg, hogy vezesse körbe a házban, és mutassa meg neki a szobákat” – zárta szavait az üzletember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top