nlc.hu
Aktuális

Csuti és Szorcsik Viki együtt Bécsben

Megint lebukott Szabó András Csuti és Szorcsik Viki

Ezúttal külföldre utazhattak el közösen.

Ismét árulkodó fotókat és videókat tett közzé közösségi oldalán Szabó András Csuti és Szorcsik Viki. Megint egy közös kiránduláson vehettek részt, ám ezúttal külföldön. Mindketten ugyanis egy időben ugyanonnan (Bécsből, a Wiener Stadtparkból) posztoltak – írja a Blikk.

Csuti és Szorcsik Viki

Csuti és Szorcsik Viki állítólag a Farm VIP 3. forgatásán találtak egymásra – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtóklub

A szemfülesek azt is kiszúrhatták az üzletember Insta-Story-jában, hogy amikor egy rendezvényről beszélt, a szemüvegében visszatükröződött a felvételt készítő, titokzatos partnerének a ruházata. Szorcsik Viki – az Instagram története alapján – pedig pont ugyanolyan öltözékben látható, sőt pont ugyanannál a szökőkútnál, ahol Csuti a videót készíttette. 

Mint a bulvárlap megjegyzi, hivatalosan még egyikük sem vállalta fel, hogy kapcsolatban vannak, ám egyre több az erre utaló árulkodó jel.

Legutóbb egy régi bauxitbányába kirándultak el közösen Gántra – ekkor is a közösségi oldalas posztjaik buktatták le őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top