nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti munka és párkapcsolat

Szabó András Csuti a DWTS-ről: „Nyilván próbálok odafigyelni, hogy ne feszítsem túl a húrt”

Mindenben tekintettel van Biusra.

Múlt héten rántották le a leplet a Dancing with the Stars negyedik évadának a szereplőiről. Szabó András Csuti Tóth Katica oldalán mutatja meg, mire képes a táncparketten. Az üzletember lassan egy éve él boldog párkapcsolatban Sudár Biankával, akivel hónapról hónapra mélyül el a kapcsolatuk. Nem olyan régen szárnyra kelt a pletyka, miszerint már eljegyzés is volt, Csuti azonban tisztázta, ha megkéri kedvese kezét, azt ő maga fogja elújságolni mindenkinek. 

Szabó András Csuti és Tóth Katica

Fotó: Trenka Attila

Ma a Mokka vendégeként a megtévesztő gyűrűről és arról is mesélt, gondolkodott-e azon, hogy elvállalja a szereplést a táncos műsorban, hiszen ez magába foglalja, hogy egy másik nővel tölt sok időt és testi kontaktusba is kerülnek. 

„Egyeztettem róla vele előtte. Nyilván nem tudtam volna elvállalni akkor, ha ez nekem hónapokon keresztül egy olyan problémaforrás lett volna az intim szféránkban, aminél láttam volna, hogy ő ebben kényelmetlen és egy picit szorong amiatt, kit ölelek, hogy ölelek, mennyire van közel hozzám. Ez a része, azt gondolom, rendben van. Nyilván próbálok odafigyelni, hogy ne feszítsem túl a húrt” – magyarázta Csuti, aki azt hozzátette, rengeteg próbára van szüksége, mivel nem éppen a táncparkett ördöge. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top