nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti eljegyezte kedvesét?

Szabó András Csuti elárulta, megkérte-e kedvese kezét

Sokakat megtévesztettek.

Szabó András Csuti lassan egy éve van együtt kedvesével, Sudár Biankával. Az üzletember gyermekeinek is bemutatta szerelmét, ráadásul már össze is költöztek. Ugyan Csuti mögött volt pár kemény hónap, most úgy érzi, megtalálta élete szerelmét. 

Szabó András Csuti és Bianka

Fotó: Olajos Piroska

A szerelmesek nyara mesébe illő volt, hiszen nem csak kettesben, de a családjukkal együtt is sokat nyaraltak. Nem is zárhatták volna jobban a meleg hónapokat, mint azzal, hogy pár napot a romantika fővárosában, Párizsban töltöttek. Most viszont indul a kemény munka, ugyanis az üzletember is szerepelni fog az idei Dancing with the Starsban. A műsor sajtótájékoztatójára Bius is elkísérte kedvesét, a szemfülesek pedig kiszúrták, mintha gyémántgyűrűt viselne a fiatal szépség. Természetesen a Bors azonnal megkereste Csutit, aki korábban már elmondta, szívesen oltár elé állna ismét, de most még nem erről van szó. 

„Bianka ujján valóban van egy gyűrű, amit tőlem kapott, de ez a gyűrű nem az a gyűrű. Amit láttatok, az egy okosgyűrű, ami számtalan hasznos funkciót rejt magában. Tulajdonképpen mindent, vagy majdnem mindent tud, mint egy okosóra, így nagyon hasznos kis kütyü egy sportoló számára” – mondta a lapnak Csuti. A Bors munkatársai viszont nem nyugodtak bele, és körbenéztek, valóban létezik-e olyan okosgyűrű, amit gyémánt ékesít. 

„Nos, az sem eljegyzési gyűrű, bár valóban egy szép darab, de csupán egy divatékszerről van szó. Annyit tennék hozzá a kis félreértéshez, hogy ha eljön a pillanat, a képen látható ékszernél egy nagyobb és jóval szebben ragyogó példány kerül majd Bianka ujjára” – zárta rövidre a témát Csuti. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top