nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti hisz az igaz szerelemben

Szabó András Csuti újra oltár elé állna: „Én nem a házasság intézményében csalódtam”

A híresség szerint az idő begyógyította a sebeit.

Több mint egy év eltelt azóta, hogy kiderült, elválik egymástól Szabó András Csuti és Kulcsár Edina. A volt házaspár mindkét tagja azóta új életet kezdett: Edina férjhez ment és gyermeke született, Csuti pedig megtalálta a boldogságot kedvese, Bia oldalán. A férfi szerint bár elvált, nem kell örökre lemondania az újabb lakodalomról.

„Én abszolút hiszek benne, én nem a házasság intézményében csalódtam. Csak azért, mert egyszer elváltál, kétszer elváltál, vagy háromszor elváltál, ugyanúgy rád találhat a nagybetűs szerelem. Ha meg rád talál, és az életetek ott tart, hogy ezt szeretnétek megpecsételni mondjuk egy házassággal, akkor miért ne tennétek? Tervezem azt, hogy minél többet tapasztaljunk egymásból, tervezem, hogy ő minél többet tapasztaljon belőlem és belőlünk, tehát ez egy fontos pontja a mi kapcsolatunknak, hiszen természetesen ott vannak a gyermekeim. Ezen az úton mi jól haladunk előre. Nagyon jó megélni azokat a szakaszokat, ahol nekünk le kell ülni beszélni, és érdekes, hogy régen én ezt egy tehernek fogtam fel” – nyilatkozta a Tények Plusznak Csuti.

Szabó András (Csuti)

Szabó András (Csuti) (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top