nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina újra bombaformában

Így néz ki Kulcsár Edina három héttel a szülés után

Az egykori szépségkirálynő anyai teendői mellett egyéb kötelezettségeinek is eleget tesz.

Kulcsár Edina három héttel ezelőtt, pontosabban május 11-én adott életet kislányának, Amarának, akit férjével, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel már meg is mutattak a nagyvilágnak. A háromgyerekes édesanya a minap a Miss World Hungary felkészítő táborába utazott, méghozzá Siófokra, ahová a kislányát is magával vitte. Edina zsűriként pontozza a még versenyben lévő lányokat, az eseményhez pedig egy kobaltkék ruhát választott. Kattints ide a képért!

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Schumy Csaba)

„Hamarosan megválasztjuk az idei Magyarország Szépét, de előtte a lányok még megmérettetik magukat a táborban az alversenyeken. Ezekből ma már 2 verseny le is zajlott, holnap pedig további 2 kerül megrendezésre. Szeretem ezeket a napokat, hiszen nekünk, zsűritagoknak ilyenkor van lehetőségünk, hogy egy kicsit jobban megismerjük a lányokat, ami nagyon fontos, hiszen a mi feladatunk, hogy a döntő napján megfelelő döntést hozzunk” – írta a fotó mellé a modell, aki remek formának örvend a szülés után. A rajongók közül többen is feltették azt a kérdést, hogy Edina hogyan nyerte vissza ilyen gyorsan a várandósság előtti alakját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top