nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina fogyása

Kulcsár Edina: Imádkoztam, hogy ne érjem el a 100 kilót

Edina rengeteget fogyott a szülés után, mert a terhessége alatt 28 kiló szaladt fel rá.

Kulcsár Edina most 78 kiló és jobban tetszik magának, mint amikor a 173 centis magasságához csak 60 kiló volt. A Blikknek azt mondta, hogy szerinte mostanra lett egészséges a testképe, korábban túl vékony volt.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Nagy Zoltán)

Márk szereti a mostani alakomat, ő inkább a nőies formákat kedveli, ha van mit megfogni rajtam. Szerencsésnek tartom magam, mert egyenletesen oszlanak el rajtam a kilók és ma már nem szeretnék megfelelni semmiféle ideálnak” – teszi hozzá a háromgyermekes Edina.

Mint mondja, igyekszik odafigyelni, hogy mit eszik, szeretne feszesebb és izmosabb lenni. A terhesség alatt imádkozott, hogy ne érje el a 100 kilót, végül 98-nál állt meg a mérleg mutatója.

Sokan szenvednek ma testképzavarral és azt szoktam mondani, azért tegyenek meg mindent, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Három gyerek mellett szükség van energiára, ez pedig biztosan nem lenne meg, ha fogyókúrával sanyargatnám magam – jegyezte meg Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top