nlc.hu
Sztárok

Már ilyen nagy Kulcsár Edina pocakja

Címlapon pózol a várandós Kulcsár Edina és párja: „Márk először, de mindketten utoljára házasodunk”

Több száz fős esküvőre készülnek a szerelmesek.

Pont egy éve, hogy bejelentette Kulcsár Edina és G.w.M.: egymás oldalán kezdenek új életet. Azóta úton van a közös gyermekük, akit tavaszra várnak, jegyesek lettek, valamint esküvőre készülnek. A szerelmespár a Story magazinnak adott közös interjúban többek között azt is elárulta, milyen esküvőt álmodtak meg.

Kulcsár Edina,

Kulcsár Edina és párja, G.w.M. – Fotó: Sajtószoba

„A genderpartynk közel százfős volt. Az esküvő kapcsán pedig több száz ember neve merült már fel, de nem bánom. (…) Úgy vagyunk vele, hogy adjuk meg a módját, mert ő először, és mindketten utoljára házasodunk. Hisszük, hogy a végállomásai vagyunk egymásnak, és hogy ez a szerelem örökké fog tartani” – mondta el  Kulcsár Edina, aki a közös gyermekükről a következőket nyilatkozta: „Ő lesz a kapocs a mozaikcsaládunkban, és egyben a gyógyír is azokra a napokra, amikor a többi gyermekünk nincs velünk”.

Az egykori szépségkirálynő arról is beszélt, hogy egy-két évig még maradnak az albérletükben, de az álmuk egy hatalmas birtok. „Egy igazi »hacienda«, ahol a szüleinkkel, a testvéreinkkel, a mamáinkkal mindnyájan együtt élhetünk. Olyan rohanó világot élünk, nem kéthetente akarom látni a szeretteimet. Szeretnék nap mint nap összefutni velük a kertben” – mesélte. Párja elárulta, az ingatlan már megvan, csak még nem vágtak bele az építkezésbe. „Örülünk, hogy gyorsan találtunk egy szép környezetben lévő, hatalmas ingatlant, amiben mindenki kényelmesen elfér” – mesélte a G.w.M.

Az interjúban szóba kerültek a drága autók és a drága ruhák is, mire a Gucci-rajongó rapper a következőket vallotta be: „A márkákkal nem akarok többnek tűnni, egyszerűen csak szeretném élvezni, hogy »megcsináltam«. Boldoggá tesz, amikor (…) beülhetek a drága autómba, drága holmikban, halkan megy a jazz-zene, és elkap az érzés: sikerült!”.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top