nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina akkor és most kismamaként

Akkor és most: ennyit változott Kulcsár Edina a három terhessége alatt

A kismama mindhárom időszakban teljesen másképp nézett ki, csak egy dolog állandó: a kényelem iránti elkötelezettsége.

Kulcsár Edina stílusevolúciója az első terhessége óta nagyon szembetűnő. Az exszépségkirálynő 2018-ban volt először várandós, a kisfiával, Medoxszal, és ahogyan az első terhességnél megszokott, abszolút a kényelemre helyezte a hangsúlyt. A Tomb Raider premierjére egy egyszerű topot választott egy paperbag nadrággal – ami egyébként szépen kiemelte a pocakját –, és a komfort jegyében sportcipőt húzott mellé, ami színeiben passzolt a szettjéhez. Irigylésre méltóan dús haját ebben az időszakban egy sötétebb, természetes árnyalat jellemezte, és például a jelenlegihez képest rövidebb fazonra is vágatta – elnézve a fotóját, az embernek olyan érzése van, mintha Hófehérke modern kori változata elevenedett volna meg a szem előtt.  

Kulcsár Edina első terhessége

Tomb Raider filmbemutató a Cinema Cityben, 2018-ból, az első várandóssága idejéről (Fotó: Korponai Tamás)

Második gyermeke, Nina 2020-ban jött világra, és már azt is értjük, hogy a kislány honnan örökölte a csajos attitűdöt (Nina például már az anyukájáéhoz hasonlóan fonatot is kapott a hajába), hiszen Edina a várandóssága alatt bőven kitett magáért. A romantikus, csipkés fazonú tunika és a hozzá választott combcsizma kontrasztja nagyon nőiessé teszi a megjelenését, ugyanakkor az oversize fazon gondoskodik arról, hogy az outfit összességében kényelmes legyen. Ami a haját illeti, itt picit hosszabbra hagyta, de korántsem annyira, hogy két pici gyerek mellett zavaró lehessen – legalábbis nem annyira, amit egy hajgumi ne tudna orvosolni. 

Kulcsár Edina második terhesség

Kulcsár Edina itt jelentette be 2020-bam, hogy új vállalkozásba kezd testvérével, Renátával (Fotó: Nagy Zoltán)

 
Edina nem olyan rég arról nyilatkozott egy smink nélküli fotója mellett, hogy nincs magával megelégedve, és a bőre állapotát is ítélte már jobbnak, de mindezzel együtt boldog, hogy G.w.M-el első közös babájuk érkezését várják. Értékeljük az őszinteségét, hiszen egy szimpla hétköznap is simán megesik az emberrel, hogy elégedetlen a külsőjével, ha pedig a terhességi hormonok is bejátszanak, akkor aztán tényleg a feje tetejére áll minden. Az exszsépségkirálynő harmadik terhessége idejére sem adta fel azokat a darabokat, amik egyszerűek, komfortosak, bár már sokkal letisztultabbak a választásai. A Párharc című műsor sajtótájékoztatójára egy klasszikus alapdarabnak számító farmeringet választott, ami alatt egy fekete kapucnis pulóvert viselt, mindehhez pedig egy sötét nadrágot húzott, összességében az egész szettjét a lazaság jellemzi. Frizuráját tekintve azonban lényeges változás állt be az első két terhessége óta. Jelenleg világosabb, színátmenetes tincseket visel, és a haja is egészen hosszú, majdnem a pocakjára lóg, ettől a vonásai is mintha megnyúltak volna. 

Kulcsár Edina és G.w.M.

A TV2-n hamarosan induló vadonatúj napi reality, a Párharc cimű műsor sajtótájékoztatóján (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top