Sztárok

Megszületett Kulcsár Edina és Csuti kislánya, Nina

Kulcsár Edina korábban egy kommentben árulta el, mikor szül.

Több híres kismama is van Magyarországon, aki már a terhessége végénél jár. A koronavírus miatt ez egy nehezített menet, de igyekszik mindenki pozitívan látni a dolgokat. Ilyen többek között Kulcsár Edina is, aki arra számított, hogy erre az időre már a családi házukban laknak, és oda várják kislányukat, Ninát. A szépségkirálynő jövő hétre volt kiírva, azonban a mai nap folyamán megszületett a kislánya, Nina.

,,Egy számunkra fantasztikus és csodálatos hírt szeretnénk megosztani veletek! Megszületett a kislányunk Szabó-Kulcsár Nina! Anyukája és ő is nagyon jól vannak!”

– írja Csuti az Instagram oldalán.

Kulcsár Edina egyébként pont tegnap írt arról, hogy jövő héten születik majd meg a kicsi, és alig várja, hogy megossza a követőivel a jó hírt, persze, ha nem előzi meg a férje.

View this post on Instagram

🤰🏻🔜💖

A post shared by Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) on

„Ha úgy dönt, hogy jönni akar, nem fogok még X napig keresztbe tett lábakkal küzdeni. De egyébként megvan a kitűzött időpontunk császárra (jövő hét). Már nagyon várjuk” – szólta el magát az egyik képe alatt Kulcsár Edina.

Olvass még Kulcsár Edináról az nlc.-n:

kulcsár edina csuti szülés baba nincs

Kulcsár Edina és Csuti (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top