TV-sztárok

Kulcsár Edina: „8 hónapos várandósan sem zárkózom be a lakásba”

Kulcsár Edina szerint a plázák mindent megtesznek, hogy ne legyen baj.

Óriási a pánik a koronavírus miatt – sokan azt mondják, felesleges, de sokan félnek továbbra is a járványtól. A hírességek egy része a közösségi oldalakon hívja fel a figyelmet az óvintézkedések betartására, ám olyanok is akadnak, akik bár betartják a szabályokat, nem félnek a vírustól. Például Kulcsár Edina, aki ezt az Instagram-oldalán osztotta meg. 

Kulcsár Edina nem aggódik a koronavírus miatt (Fotó: Instagram)

Kulcsár Edina nem aggódik a koronavírus miatt (Fotó: Instagram)

„Én nyolc hónapos várandósan sem zárkózom be a lakásba – írta az egykori szépségkirálynő. – Természetesen odafigyelek minden apróságra, amire Győrfi Pál is folyamatosan felhívja a figyelmünket a tévéreklámban. Azokat mindenképp ajánlott betartani, de pánikra semmi ok.” Egy videót is posztolt, amin jól látszik, hogy alig van ember a plázákban. „Érezhetően kevesebben vannak a plázákban, pedig a bevásárlóközpontokat nem érintik a korlátozások írja Edina –, mivel két plázában is bérlő vagyok, így megkaptam az intézkedésükről szóló tájékoztatást.”

Aktuális cikkeink a témában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top