Sztárok

Kulcsár Edina a koronavírusról: „Életem legszebb napja kellene hogy legyen a második gyerekünk születése, de…”

Letiltotta a hozzászólási lehetőséget Kulcsár Edina, aki rengeteg bántó megjegyzést kapott az elmúlkt időszakban. Elmondta, hogy mit gondol erről, a koronavírusról és hogyan készül a második gyereke születésére.

Hamarosan világra hozza a második gyerekét Kulcsár Edina, akinek még vizsgálatokra kell járnia, és legutóbb erről posztolt.

„Mivel már a finisben vagyunk, egyre gyakrabban kell járnom CTG-re, így ezt a hetet is itt kezdtem.
Amikor beléptem az volt az első, hogy megmérték, van-e lázam, (nem volt) kezet kellett fertőtlenítenem, és kaptam egy maszkot, amit tilos levenni. Ezen kívül egy »ellenőrző listát« is ki kellett tölteni, amin a vírussal kapcsolatos kérdések voltak. Kivel találkoztam? Mikor találkoztam? Stb. Stb. Egyszóval mindenre odafigyelnek” – írta az Instagram-oldalán, de nem először szólalt meg ezzel kapcsolatban.

Kulcsár Edina heteken belül szül, a koronavírus miatt a vizsgálatokon elővigyázatosak a kórházban (Fotó: Instagram)

Kulcsár Edina heteken belül szül, a koronavírus miatt a vizsgálatokon elővigyázatosak a kórházban (Fotó: Instagram)

Korábban elmondta, kikapcsolta a hozzászólási lehetőséget a posztjainál a saját lelki békéje érdekében, és bár videóban akarta elmondani, mit gondol a koronavírus miatt kialakult helyzetről, kisfia mellett ez lehetetlen, ezért egy hosszú bejegyzést tett ki. 

„Írtam egy kisebb litániát arról, hogy én hogyan élem meg ezt az egész világjárványt.  (…) Kikapcsolom a kommenteket is, mert úgyis lenne 1-2 ember akinek más a véleménye, vagy bele szeretne kötni valamibe, viszont most csak a családomra szeretnék koncentrálni, így ebben a formában most nem vagyok hajlandó negatív dolgokkal foglalkozni. Köszönöm a megértést.”

Lentebb olvasható az egész bejegyzést, amelyben többek között arról is szó esik, hogy a második gyerekével várandós Edina hogyan készül a szülésre. 

„Életem egyik legszebb napjának kellene, hogy legyen a második gyermekünk születése, de szerintem teljesen más lesz az a mostani öröm, mint Medoxnál. Nehéz lesz elvonatkoztatni attól, ami a világban zajlik.”

A munkájával kapcsolatos változásokról, vagy hogy miért posztol majd olyan képeket, amelyeken nem otthon van, részletesen írt. 

Megnézem
Összes kép (7)

A legfrissebb sztárhírek a koronavírussal kapcsolatban: 

Gömöri András Máté: “Visszataláltunk egymáshoz Lillával”

Bódi Sylvi úgy döntött, repülőre ül és hazajön

Karanténdalt készített Kovács András Péter és az emberek imádják

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top