Sztárok

Gömöri András Máté pozitívan fogja fel a házi karantént: „Kicsit visszatalálunk egymáshoz Lillával”

Gömöri András Máté pozitívan értékeli a kialakult helyzetet.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla is rengeteget dolgozik, de mindkettejüknek fontos a család és az együtt töltött idő. A színházak egy időre bezártak, a forgatások leálltak, így az elkövetkezendő időszakban a művészek legalább pihenhetnek. Legalábbis így fogja fel a színész, aki egy posztban kívánt boldog születésnapot szerelmének, és próbálja pozitívan értékelni a kialakult helyzetet. 

„Boldog születésnapot, Szerelmem! Nem így terveztem a szülinapi ünneplést, de hálás vagyok, hogy együtt és egészségesek vagyunk. Maszkban és kesztyűben még kimerészkedtem egy utolsó bevásárlásra. Mostantól pedig néhány hétre bezártuk az ajtót! Ma reggel megvolt az első online angolórám. Kicsit szokatlan még de működni fog, habár a nyelvvizsgám időpontját ismeretlen időre elnapolták. A gyerekek is készülnek az online oktatásra, de sokat poénkodnak vele. A hangulat jó. Sokat beszélgetünk, Lilla főz, én meg a kertben metszek délután. Este pedig egy vérre menő Activity-partyt tervezünk… Kicsit visszatalálunk egymáshoz” – írja a közösségi oldalán Gömöri András Máté, aki elővigyázatos, így maszkot viselt a bevásárlásnál.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla (Fotó: Facebook)

Gömöri András Máté és Polyák Lilla (Fotó: Facebook)

Aktuális cikkeink a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top