TV-sztárok

Durván beszóltak a várandós Kulcsár Edinának, megvédte magát a 29 éves exszépségkirálynő

Kulcsár Edina nem maga, hanem más anyukák miatt válaszolt a kemény kritikára.

A második gyermekével várandós Kulcsár Edinát egy követője élesen támadta, mondván: „le van lakva”. Az egykori szépségkirálynő nem hagyta szó nélkül a kritikát, és egy mosolygós, smink nélküli fotóval válaszolt az illetőnek, aki szerint bajok vannak a kinézetével – írja a Bors.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

 „Hogy egy kedves kommentelő szavaival éljek, eléggé le vagyok lakva. Szerintem ez nézőpont kérdése, bár az én esetemben szerintem arról van szó, hogy sokszor smink nélküli képet teszek ki” – írta a képhez Kulcsár Edina, aki nem maga, hanem más anyukák miatt válaszolt a durván beszóló kommentelőnek.

Nagyon sok anyuka, háziasszony követ engem, és szeretném, ha tudnák, hogy nincs semmi gond azzal, ha nem vagyunk mindig a topon. (…) Egy boldog dolgozó anyuka vagyok, aki mellékesen várandós is, és nem mindig a külsőségekre fekteti a hangsúlyt, de ezt vállalom is” – nyilatkozta a bulvárlapnak.

Olvass még Kulcsár Edináról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top