Sztárok

Kulcsár Edina férje bevallotta: sorra csalta a barátnőit

Intim titkokat árult el a múltjából Szabó András Csuti.

Kulcsár Edina férje a Férfi titkok Várkonyi Andinál műsorban szerepelt, ahol többek között a megcsalás is szóba került. Szabó András Csuti a műsorban bevallotta, hogy Kulcsár Edinán és egy másik barátnőjén kívül az összes többit megcsalta – írja a 24.hu.

Kulcsár Edina és Csuti az Ázsi Expressz 1. évadában (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Én világéletemben mindenkit megcsaltam, két személyt leszámítva” – árulta el a hamarosan kétszeres apává váló Csuti. Hozzátette, az a két kapcsolata volt csak igazán komoly, s szerinte ha az ember jól érzi magát egy párkapcsolatban és boldog, akkor semmiképpen sem tesz olyat – azaz nem csalja meg a párját –, amivel elveszítheti a másikat. 

„Nekem Edina előtt egyetlen egy olyan párkapcsolatom volt, amit párkapcsolatnak lehetne nevezni. (…) Ez egy döntés kérdése volt, tehát ha én benne vagyok egy párkapcsolatban, amit én szeretek, még véletlenül sem teszek semmit, ami esetleg arra engedne következtetni bárkit, hogy ebből lehet valami. Lehet, hogy nagyon futurisztikusnak tűnik, de nem kockáztat az ember” – fejtette ki az exszépségkirálynő férje, aki cáfolja, hogy megélhetési influenszer lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top