Sztárok

Kulcsár Edina férje, Csuti: „Nem vagyok megélhetési influencer”

Kulcsár Edina férje elismerte, hogy sokat köszönhet feleségének, de a saját vállalkozásaival is szép sikereket ér el.

Kulcsár Edina és férje, Csuti mindennapjait folyamatosan követhetjük a közösségi médiában. Nemrégiben Tibi Atyától kaptak emiatt hideget és meleget. A több mint 187 ezer Instagram-követővel rendelkező Szabó András nem tagadja, hogy sokat köszönhet feleségének.

„Az Instagram-oldalamat a TV2 Ázsia Expressz című műsora után indítottam el. Valójában ez a mai napig hobbi, az más kérdés, hogy már ezen a területen is mérhető bevételeket tudok produkálni. Nyilvánvaló, hogy a feleségemnek köszönhetem a műsort, a műsornak pedig az országos ismertséget” – vallotta be Csuti a Borsnak. Kulcsár Edina férje azt nem árulta el, hogy pontosan mennyi bevétele származik a közösségi oldalából, de azt megjegyezte, hogy a kijelzővédelemmel foglalkozó franchise üzletéből és a marketingügynökségéből is érkezik bevétele.

Fotó: Szabó András Csuti nyilvános Instagram oldala

Az Instagram kezelését feleségétől tanulta el. Mint mondta: „nem megélhetési influenszer”. „A bevételszerzésnél legfontosabb számomra a hitelesség és a minőség, ezért inkább kevesebb partnerrel dolgozom, de azok legyenek számomra vállalhatók. Vagyis nem reklámozok olyan terméket, ami nem tetszik, vagy nem hiszek benne, csak azért, mert pénzt adnak érte” – emelte ki Csuti, aki szerint a legnagyobb baj manapság, hogy a közszereplők durva hangnemű, kirekesztő tartalmakat is megosztanak közösségi oldalukon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top