Sztárok

Kulcsár Edina: „Nem bántottam senkit… De engem nyugodtan lehet bántani”

Kulcsár Edina azt mondja, jól jár, ha bántják, hiszen ez csak hozzátesz a jelleméhez.

Kulcsár Edina és a Tibi atya blog szerzője között azért tört ki a vita, mert utóbbi állítja, a sztárpár a kirakatba teszi a gyermekét, és ebből üzletileg profitál. A bloggernek ez nem tetszik, ezért posztolt egy ilyen írást, amire persze Edinának, és Csutinak is volt válasza. 

„Ő az én gyerekem képével reklámozta a brandjét, majd megtalált engem azzal, hogy a saját közösségi oldalamon fotókat teszek közzé a családomról. A jogi eljárás már folyamatban van, de az a baj, hogy jelenleg nincs olyan jogszabály, amely a közösségi életben szereplő embereket védeni tudná az ilyen hazugságok ellen” – mondta pár nappal ezelőtt Kulcsár Edina férje. Itt nem állt meg a dolog, hiszen erre is kaptak választ Tibi atyától.

Nem csak ez bántja a modellt, hiszen tegnap készített egy sminkvideót, ami miatt szintén sok támadás érte. Megosztotta az egyik követője e-mailjét, aki trágár módon szidta. Többek között erre is reagált. 

Fotó: Smagpictures.com / Tamás Korponai

Most pedig a szépségkirálynő egy képpel üzen, amellyel biztosítja a követőit, hogy ő e támadások által csak erősebb lesz.

„Én nem bántottam senkit… de engem nyugodtan lehet bántani, viszont ebben az esetben arról sem szabad megfeledkezni, hogy ezzel csak én járok jól, mert ezek által csak erősödöm és erősödöm” – írta a közösségi oldalán Kulcsár Edina, aki mellett továbbra is kiállnak a rajongói.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top