Sztárok

Kulcsár Edinának elege lett, bírósághoz fordult

Jogi útra terelte a Tibi atya-blog egyik cikkét Kulcsár Edina - írja a Blikk.

A hatalmas követőtábort elérő Tibi atya blogoldalon kemény véleményt fogalmaztak meg a magyar sztárokról, köztük elsősorban Kulcsár Edináról és férjéről, Csutiról. Ezt Kulcsár Edina és férje nem hagyja annyiban.

„Ő az én gyerekem képével reklámozta a brandjét, majd megtalált engem azzal, hogy a saját közösségi oldalamon fotókat teszek közzé a családomról. A jogi eljárás már folyamatban van, de az a baj, hogy jelenleg nincs olyan jogszabály, amely a közösségi életben szereplő embereket védeni tudná az ilyen hazugságok ellen” – mondta Kulcsár Edina férje, Csuti.

Fotó: smagpix

„Annyira elszomorító, hogy ilyen világot élünk, ahol senki nem gondolkodik előre, nem néz utána annak, amiről véleményt formál. Én jelenleg is állapotos vagyok. Mi történt volna, ha annyira rosszul viselem ezt az egészet, hogy elvetélek? Akkor előállt volna valaki, hogy miatta történt? Csak dadogok, és keresem magamban a szavakat. Nemcsak azért, mert ezt az egészet rólunk írták, hanem azért is, mert nem értem, emberek hogy jutnak el idáig” – mondta Kulcsár Edina.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top