nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina születendő kislánya nevéről

„Olyan, hogy tudod, ő G.w.M és K. E. kislánya” – megvan Kulcsár Edináék születendő gyermekének a neve

Biztosan nagyon különleges lesz.

Kulcsár Edina és G.w.M. az év elején találtak egymásra és a szerelmük azóta is töretlen. Olyannyira odavannak egymásért, hogy nyáron kiderült, a volt szépségkirálynő babát vár. Egyikük sem érezte, hogy bármit is elkapkodnának, sőt természetesen már az esküvő is szóba jött. Pár hete pedig egy hatalmas buli keretein belül tudatták, hogy Edina kislányt vár

GWM és Kulcsár Edina

Fotó: TV2

Természetesen a követőinek ezer kérdésük van a gyermekáldással kapcsolatban, amiket most fel is tettek Edina Instagram kérdezz-felelek játékában. Sokan arra voltak kíváncsiak, tudják-e már a születendő kislányuk nevét. 

„A neve fantasztikus. Maga a csoda, és szerintünk nagyon különleges. Olyan, hogy tudod, ő G.w.M és K. E. kislánya” – válaszolta Edina, aki azt is elárulta, ha kisfiú lett volna, annak már korábban tudták a nevét, de kislányén sem kellett sokáig gondolkozniuk, azonban a nagy közönséggel csak később szeretnék megosztani. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top