nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina és G.w.M. a babavárásról

Kulcsár Edina párja: „Annyi közös gyerekünk lesz még, amennyit a Jóisten szán nekünk”

A szerelmespár nem így tervezte a közeljövőt, de már nem másítanának rajta.

Mint arról beszámoltunk, 8 együtt töltött hónap után máris úton van Kulcsár Edina és G.w.M. első közös gyermeke. A szerelmespár a BEST magazinnak elárulta, nem hisznek a véletlenekben, és a legnagyobb áldásként élik meg, hogy ismét felfordult az életük. 

Kulcsár Edina

Nagyon várják a legújabb családtagot Kulcsár Edináék (Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central)

„Ez a baba Isten ajándéka, és nem hiszem, hogy van nálam boldogabb ember a világon” – vallotta be a rapper a sztármagazinnak. Mint mondja, egy pillanatra sem ijedt meg, amikor kiderült, ilyen hamar újra apuka lesz. „Én az első perctől mindent el tudtam képzelni Edinával. Imádom a kislányomat, a kisfiamat, és imádni fogom a babánkat, a babáinkat is. Merthogy még annyi közös gyermekünk lesz, amennyit a Jóisten szán nekünk” – jelentette ki G.w.M.

Kulcsár Edináék állítják, ez egy mindent elsöprő szerelem története, amiben sokszor nem ők írják a forgatókönyvet. „Olyan az életünk, mint egy szappanopera. Tele váratlan fordulatokkal, hatalmas érzelmekkel, és intrikákkal is. (…) Leghamarabb jövőre terveztük, de ez a baba minden akadályt legyőzött. Látszik, hogy nagyon akart jönni hozzánk, mi pedig nagyon várjuk” – nyilatkozta az egykori szépségkirálynő, aki azt is elárulta, hogy a baba miatt nem akarják elkapkodni az esküvőt. 

„Nem akarom, hogy elvesszen az egész romantikája, úgyhogy ha sok ügyintézéssel jár is, állunk elébe, hogy az apukája nevét kapja majd a pici” – mondta Kulcsár Edina.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top