nlc.hu
Sztárok

A Bochkor Gábor-G.w.M. csörte

Keményen visszaszólt G.w.M. Bochkor Gábornak, aki szerint hamis Gucciban jár a rapper

A rádiós szerint hamisítványok a rapper Gucci-ruhái, ezt nem hagyta szó nélkül Varga Márk.

Mint arról beszámoltunk, Bochkor Gábor beszólt Kulcsár Edinának és G.w.M.-nek, mondván, hamisított Gucci-ruhákban pózolnak, amiket a piacról szereznek be. A rapper most visszavágott a rádiósnak, szerinte Bochkor Gábor csak azért kötött beléjük, hogy növelje ezáltal a hallgatottságát.

G.w.M. és Bochkor Gábor,

Megy az adok-kapok G.w.M. és Bochkor Gábor között – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtószoba

„Ez egyáltalán nem volt sem férfias, sem pedig elegáns. Nem tudom, mi ezzel a célja, de ha hallgatottságot akart, csak fel kellett volna hívnia, szívesen bementem volna a műsorába. (…) Nyugodtan menjen be a Gucciba, kérdezze meg, hogy engem ott hogyan fogadnak” – reagált a vádra a Blikken keresztül a rapper, hozzátéve: bárki bármit gondol, ő a luxusmárka eredeti darabjait hordja, akárcsak a párja.

„Megnyugtatok mindenkit, hogy én valódit hordok, ahogyan a kedvesem is, akinek ajándékba veszem ezeket a luxuscikkeket. Éppen ezért mutatok pár blokkot, amelyek hirtelen a kezembe akadtak, hogy a műsorvezető lelke megnyugodjon” – fűzte hozzá G.w.M, aki azt is elárulta, hogy az albérletük valójában egy penthouse, azt bérli.

A rapper Gucci-blokkjait amúgy közzé is tette a bulvárlap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top