nlc.hu
TV-sztárok

Bochkor Gábor Kulcsár Edináékról

Bochkor Gábor Kulcsár Edináékról: „Talpig Gucci, közben albérletben laknak”

Sokak szemét szúrja, hogy Kulcsár Edina és G.w.M talpig Gucciba öltözik.

Kulcsár Edina és G.w.M szinte minden közös képen Guccit viselnek, ami sokaknak szemet szúrt. Először a kommentelők kezdték ki őket emiatt, de több híresség is beszólt már nekik az öltözködési stílusuk miatt. Legutóbb éppen Bochkor Gábor, aki a volt szépségkirálynő egyik posztjára reagált.

Bochkor Gábor

Fotó: Schumy Csaba

„Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen. Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte követőitől, hogy »mutassam meg a blokkot?«…valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez »Balkániában« történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxusrapperként nem tudsz turkálóból öltözködni!” – részletezte a rádióműsorában Bochkor Gábor, amit a Bors szemlézett.

A lap szerint a rádiós nem igazán hisz abban, hogy a pár eredeti holmikat visel, erről is elmondta a véleményét. „Nekem kifejezetten jólesik, ha lebukik valaki hamisítvány Guccival!” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top