nlc.hu
Sztárok

Csuti a DWTS-ról

Csuti a Dancing with the Stars-ról: „Ez egyfajta szüzesség-elvesztés is lesz nekem”

Nem szerepelt még eddig ilyen formátumú műsorban.

Nagyon komolyan veszi a Dancing with the Stars-ra való felkészülést Szabó András Csuti. Az üzletember nyerni szeretne még akkor is, ha neki nincs olyan színpadi gyakorlata, mint például Marics Petinek, Király Lindának vagy éppen Radics Giginek.

Csuti,

Csuti és profi táncpartnere, Tóth Katica – Fotó: Sajtószoba

Soha még ilyen formátumú műsorban nem szerepeltem, ahol zsűri is pontoz, nézők is szavaznak, mindez élő, fantasztikus díszletek közt. Szóval ez egyfajta szüzesség-elvesztés is lesz nekem! Ráadásul nekem a legtöbb versenyzővel szemben nincs színpadi rutinom, mert más egy előadást egy színpadon megtartani, és nagyon más szórakoztatni több száz embert. De nyerni jöttem, szóval mindent beleteszek” – vallotta be a Ripostnak.

Kulcsár Edina exférje azt is elárulta a bulvárlapnak, hogy annyira elszánt, hogy a próbák mellett még otthon is gyakorol, sőt még táncos videókat is néz: “Otthon is nyomom, gyakorlom a lépéseket, profi táncos videókat nézek, nézem a kéztartást, lábtartást, nagyon összetett dolog ez a tánc”.

A kétgyermekes üzletember egyébként a barátnőjével is egyeztetett, mielőtt elvállalta a szereplést a táncos műsorban, hiszen ez magába foglalja, hogy egy másik nővel tölt sok időt és testi kontaktusba is kerülnek: “Nyilván nem tudtam volna elvállalni akkor, ha ez nekem hónapokon keresztül egy olyan problémaforrás lett volna az intim szféránkban, aminél láttam volna, hogy ő ebben kényelmetlen és egy picit szorong amiatt, kit ölelek, hogy ölelek, mennyire van közel hozzám. Ez a része, azt gondolom, rendben van. Nyilván próbálok odafigyelni, hogy ne feszítsem túl a húrt“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top