nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra és Köcse György esküvője

Még a nyáron összeházasodik a Dancing with the Stars két táncosa

Eredetileg 300 fősre tervezte a lagzit Stana Alexandra és Köcse György.

Diétával készül az esküvőre a Dancing with the Stars két profi táncosa, Stana Alexandra és Köcse György. A versenytáncos hölgy – aki Győrfi Dani táncpartnere volt – egy extravagáns menyasszonyi ruhát álmodott meg magának a nagy napra. A Mokkában elárulta, hogy Makány Márta tervezi a különleges öltözékét.

Köcse György

Köcse Györgyéknél június elején lesz a nagy nap – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Az igazi buli részét augusztus 20-ra tettük. A polgári esküvőt már június elején megejtjük” – mondta el Stana Alexandra. A fiatalok a lagzit eredetileg 300 fősre tervezték, ám kénytelenek voltak – nagy nehezen – csökkenteni a hosszú vendéglistájukon, így jelenleg már csak 120 főben gondolkodnak. „Nagyon sok helyen dolgoztunk, nagyon sok helyen megfordultunk a munka miatt, és szerettük volna, hogy mindenki osztozzon az örömünkben, vagy, hogy esetleg a külföldi barátok is el tudjanak jönni” – indokolta a komoly vendégsereget a táncosnő, aki egy kis, esküvő előtti diétázásra is rávette a párját, a Dancing with the Stars-ban a Pásztor Annával táncoló Köcse Györgyöt.

A sok próba miatt a Dancing alatt nagyon top formában voltunk, de azt fenntartani nem lehet ugyanúgy” – magyarázták.

Ez történt a Dancing with the Stars 1. évadának celeb táncosaival:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top