nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic újra egyedül

Már nincs együtt Gabriela Spanic és 17 évvel fiatalabb barátja, Andrei Mangra

Elköszönt egymástól Andrei Mangra és Gabriela Spanic.

Nyolc hét után Andrei Mangra váratlanul elköltözött Gabriela Spanictól, otthagyta Mexikót és hazatért Romániába. A 30 éves profi táncos elárulta, miért és milyen viszonyban váltak külön a világhírű színésznővel.

Gabriela Spanic

Gabriela Spanic és táncpartnere, Andrei Mangra a Dancing with the Stars-ban (Fotó: Sajtószoba)

„Igazából azért mentem ki Mexikóba,, hogy csináljak egy intenzív, 6 hónapos színészkurzust. Csakhogy Mexikóban az iskolák nem nyitnak ki 2022-ig. Gaby látott bennem nagyon sok tehetséget, és azért mentem ki vele. Csakhogy megbeszéltük, hogy színészkedés a Zoom-on keresztül nem működik” – indokolta hazautazását a Mokkában Andrei Mangra, aki jelenleg tánctanárként dolgozik Romániában.

A műsorvezető Orosz Barbinak arra a kérdésére, hogyan váltak el, a következőket árulta el: Jól váltunk el. Megbeszéltük, hogy ha nem lehet most ezt a színészkedési kurzust csinálni, akkor hagyjuk máskorra. Ő elkezdett forgatni egy új telenovellát, én visszajöttem dolgozni Romániába. Tarjuk a kapcsolatot, de neki most nagyon sok dolga van, hétfőtől szombatig mindennap forgat”.

Olvass még Gabriela Spanicról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top