nlc.hu
TV-sztárok

Megcsalós történetek a sztárvilágból

Nem Pápai Joci az egyetlen: 6 magyar híresség, aki megcsalta a párját

Azt gondolnánk, hogy a leghíresebb, legszebb nők nem tapasztalják meg a hűtlenséget, pedig ez nem így van! Íme néhány olyan sztár, aki bevallotta, hogy megcsalta a kedvesét.
Schobert Norbi és Pápai Joci

Míg egyeseknél pletykákból derült ki a félrelépés, addig akadtak olyanok is, akik fotókkal buktak le otthon. A cikk előzménye az volt, hogy Pápai Joci címlapon vallotta be, hogy hűtlen volt feleségéhez, Anitához. 

„Az egy nagyon kemény időszak volt. Amint tudomására jutott, hogy félreléptem, abban a pillanatban fogta a gyerekeket, és elköltözött otthonról. Nagyjából fél évig nem voltunk együtt, és a legszebb az egészben, hogy ez idő alatt a szüleimnél lakott. Sosem felejtem el, amikor apa leültetett, és azt mondta: ’Fiam, bárhogyan is döntsetek, Anita mindig is a menyem marad, úgyhogy a gyerekekkel együtt nálunk vannak a legnagyobb biztonságban” – mesélte Joci a Story magazinnak. Ám nem ő az egyetlen! 

A galériában megnézheted, kik azok, akik nem tartották be az imádott nőnek tett ígéretüket. 

Schobert Norbi és Rubint Réka
Megnézem
Összes kép (6)

A félrelépés fő okai

Általában tudjuk, hogy a megcsalás váláshoz vezethet, a hűtlenség pedig a depresszió, a szorongás és a családon belüli erőszak előrejelzője. De akkor mégis miért lépnek félre az emberek? A hűtlenek körében végzett felmérések szerint a szerelmi bánat, a változatosság keresése és az elhanyagoltság érzése volt a leggyakrabban említett ok, amelyet a helyzetből fakadó kényszer, az önbecsülés növelésének vágya és a partnerrel szembeni harag követett. Egy korábbi cikkünkben hosszabban foglalkoztunk a témával, kattints ide érte

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top