nlc.hu
TV-sztárok

Pápai Joci családja

Pápai Joci félrelépett: Így reagált a felesége az afférra

A Sztárban Sztár leszek! ítésze hatalmas hibát vétett.

Pápa Joci és felesége, Anita hosszú évek óta imádják egymást. Az énekes számára a család mindig is szent és sérthetetlen volt, szülei pedig immár ötven éve jó példával járnak előtte. Bár ezt a mintát igyekezett követni, előfordult olyan, hogy mélypontra került a kapcsolatuk. Ennek oka Joci hűtlensége volt, melyet Anita érthetően nagyon rosszul fogadott. 

„Az egy nagyon kemény időszak volt. Amint tudomására jutott, hogy félreléptem, abban a pillanatban fogta a gyerekeket, és elköltözött otthonról. Nagyjából fél évig nem voltunk együtt, és a legszebb az egészben, hogy ez idő alatt a szüleimnél lakott. Sosem felejtem el, amikor apa leültetett, és azt mondta: ’Fiam, bárhogyan is döntsetek, Anita mindig is a menyem marad, úgyhogy a gyerekekkel együtt nálunk vannak a legnagyobb biztonságban” – mesélte Joci a Story magazinnak. Az énekes számára kínszenvedés volt minden perc, amit egyedül kellett eltölteni a családi házban.

„Nem is volt kérdés, hogy vissza akarom szerezni a feleségemet, és mindent meg fogok tenni azért, hogy visszanyerjem a bizalmát. Bár tiszta lappal talán nem tudtuk újrakezdeni a házasságunkat, hisz hatalmas csalódást okoztam neki, de hosszú évek alatt, lépésről lépésre eljutottunk oda, hogy ma már legfeljebb csak nagyon ritkán furakszanak be a magánéletünkbe a régi sérelmek, baklövések” – tette hozzá Pápai Joci. A házasok úgy érzik, minden nehézség, kudarc, megpróbáltatás őket szolgálta, éppen ezért semmit nem csinálnának másképp. 

Pápai Joci

Pápai Joci és felesége a címlapon. (Fotó: Story magazin)

További részletek a ma megjelent Story magazinban!

És mit jelent az énekes számára maga a házasság?

A TV2 sztárja tavaly még így nyilatkozott a témáról. 

„A család nélkül nem vagyok egész, üres az életem, elveszettnek érzem magam, sőt művészként sem tudnék teljesíteni. Ők adják nekem a valódi inspirációt. Mindennap fél hétkor kelek, viszem a gyerekeket iskolába, éjszakába nyúlóan dolgozom – család nélkül nem lenne motiváció, nincs értelme az egésznek (…) Szerintem harcolni kell a házasságért. Tizenkilenc éve vagyunk együtt a feleségemmel, mi is napi szinten megvívjuk a csatáinkat. Ha valamiért érdemes küzdeni, az a család. Egyben kell tartani, de nyilván a kölcsönös tisztelet és megbecsülés az alap” – mondta Pápai Joci.

Pápai Joci

Pápai Joci (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top