nlc.hu
Sztárok

Pápai Joci felesége

Ez a hölgy Pápai Joci ritkán látott felesége

Majka és Pápai Joci jó barátok, ahogy a feleségeik között is szoros a viszony.

Majoros Hajnalka és Pápai Anita sok időt töltenek együtt, legutóbb például a Sztárban Sztár leszek! élő show-jára látogattak el. A bejegyzésben a két család gyermekei is feltűnnek: Majka nagyobbik fia, Marián és Pápai Joci kisebbik gyermeke, Zalán. A két feleség a nézőtérről támogatták a férjeiket a gyermekeikkel együtt.

„Barátok az életemből. Ja, és a fiam és barátai” – írta a poszthoz Hajnalka.

És mi a kapcsolatuk titka?

Pápai Joci lassan húsz éve él házasságban, de azt, hogy mi a boldog párkapcsolat titka, a mai napig kutatja. 

„A humor, a jókedv például nagyon fontos. Mögöttünk nagy küzdelem áll, nem akarok álszent lenni, sosem voltam kifogástalan férj. Úgy gondolom, azon, hogy egy kapcsolat tartósan megmaradjon, rengeteget kell melózni” – nyilatkozta korábban a Meglepetés magazinnak Joci.

Pápai Joci

Pápai Joci (Fotó: Trenka Attila)

„Ráadásul a szerelem egy kiszámíthatatlan műfaj. Honnan legyek biztos benne, hogy a feleségem holnap reggel nem találkozik a közértben egy férfival, akibe beleszeret? Ez ellen annyit tehetek, hogy amit csak tudok, megadok neki. A hosszú házasságban gyakran elfelejtjük, hogy a másik ember nem a tulajdonunk, ezért nem is teszünk a kapcsolatért. Magától értetődőnek vesszük, pedig nem az. Igenis ki kell, vagy legalábbis ki kellene szakítani a hétköznapokból a közös időt, különben szétesik a kapcsolat. A házasságok rettenetesen törékenyek, vigyázni kell rájuk. Mindig érdeklődni, támogatni egymást, és együtt menni előre. Például megfogadtam, hogy jövő januárban és februárban nem csinálok semmit, kizárólag a feleségemmel és a gyerekeimmel leszek.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top