nlc.hu
Sztárok

Pápai Joci vallomása

Pápai Joci időnként úgy érzi, túl sok a fellépés és tévé

A jövő év elején mérlegel arról, mi a fontosabb.

Pápai Joci hosszú évek óta rendszeresen tűnik fel különböző műsorokban, emellett sok-sok fellépése, koncertje is van. A kétgyermekes édesapa és férj nem tagadja, hogy sokszor azt érzi, túl sokat van távol a családjától. Nemrég például feltették neki a kérdést, hogy meddig fog még a képernyőn szerepelni?

Őszintén nem tudom. Elég hirtelen szoktam dönteni, ha változást akarok hozni az életembe. Az biztos, hogy tudni fog róla mindenki, ha meghozom ezt a nehéz döntést. Év végén értékelek magamban majd egyet erről. Ez sok. Sok a tévé és a zenélés együtt, pláne úgy, hogy családom van, és egyre jobban részt akarok ebben venni, minél több időt szeretnék velük tölteni” – nyilatkozta a story.hu-nak Joci, aki arról is beszélt, hogy a gyermekei, Hanna és Zalán mennyire érdeklődnek a zene iránt.

Pápai Joci

Pápai Joci (Fotó: Schumy Csaba)

„Muzikális mind a kettő. Azt hittem, hogy Hanna nem, aztán kiderült, hogy az internetről megtanult gitározni és zongorázni. Fogalmam sem volt róla, egyszer csak leült a zongorához, és elkezdett játszani. Majdnem leestünk az ágyról. Egyszerűen még mindig nem fogom fel, hogy egy felnőtt, egyetemista lányom van. Zalán inkább a sport iránt érdeklődik most.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top