nlc.hu
Sztárok

Pápai Joci családja

Pápai Joci megmutatta a lányát, aki már 18 éves

A Sztárban sztár leszek! mestere ritkán szerepel a családjával.

A népszerű zenész, Pápai Joci 18 éve él boldog házasságban, időközben a lánya, Hanna is nagykorú lett. A családapa mindent megtesz a feleségéért és a gyermekeiért, akik a rivaldafény nélkül is jól érzik magukat. Bár Hannának időbe telt, míg megbarátkozott azzal, hogy az édesapja ismert ember, ma már könnyedén veszi az akadályokat. 

Pápai Joci

Pápai Joci (Fotó: TV2)

„Hannával az erősségeink és a gyengeségeink is hasonlóak. Mindketten érzékeny művészlelkek vagyunk, és önmagunkkal szemben maximalisták, így közös feladatunk, hogy megtanuljunk a teljesítményünkkel elégedettek lenni, és ne hajszoljuk tönkre magunkat. De nem ez az egyetlen kapcsolódási pontunk. Hanna az évek alatt része lett a társaságomnak, még bulizni is olyan helyekre jár, ahol engem jól ismernek, így a portás bácsitól a biztonsági őrig mindenki az én lányomra vigyáz a szórakozóhelyen. Őt egyébként sem kell félteni. Nagyon talpraesett, stabil, határozott, még annyira sem aggódom érte, mint a 13 éves fiamért, Zalánért” – mesélte a Meglepetés magazinnak az énekes. Hanna egyébként szeret énekelni, autodidakta módon, az internetről tanult meg zongorázni és gitározni.

Íme egy évekkel ezelőtti fotó Hannáról

„Jelenleg gyógypedagógia szakon tanulok, de nagyon érdekel a logopédia is, a jövőmet egyelőre a civil pályán képzelem el. Persze megadom az esélyt, hogy egyszer a zenében is kiteljesedjek, és tudom, ha emellett döntök, édesapám lesz az egyik legfontosabb támogatóm” – nyilatkozta a lapnak a fiatal lány, aki örökölte édesanyja szépségét. 

Íme apa és lánya a friss képeken

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top