nlc.hu
Sztárok

Pápai Joci bakija a Sztárban Sztár leszek!-ben

Óriásit bakizott Pápai Joci a Sztárban Sztár leszek! élő show-jában – videó

Nagyon belekavarodott a mondandójába a Mester, az egész stúdió dőlt a nevetéstől.

Szombat este debütált a Sztárban Sztár leszek! 4. évadának első élő adása, ahol Majka és Köllő Babett 4-4 versenyzője párbajozott egymással. Szentmártoni Norman produkciójának az értékelésénél azonban Pápai Joci akkorát bakizott, hogy a mentortársai Tillával egyetemben nevetőgörcsöt kaptak.

Pápai Joci,

Pápai Joci bakiján nevetett az egész stúdió – Fotó: Sajtószoba

A Mester éppen arról beszélt, hogy hiába színházi ember Norman, a Sztárban Sztár leszek! színpadán nem azt akarják látni, amit az előadásain művel. Csiszár István “Csiszit”, a második évad győztesét akarta kiemelni Pápai Joci – mivel ő is hasonló cipőben járt, de sikerült megtalálnia a kétféle színpadi lét közötti egyensúlyt – ám totál belezavarodott a nevébe.

Megcsinálták már ezt ezen a színpadon, a Sziklási Pisti vagy ki. Sziki vagy…” – akadt el Pápai Joci. Köllő Babett azonban a segítségére sietett: “A Csiszár Pistire gondolsz. Nem tudom, hogy lett belőle Sziklási Pisti“.

Erre a bakizásra Majka még rátett egy lapáttal: “Sziklási Pisti a füvet csinálja Józsikáéknak, kertész. Mennyire hülyegyerek ez?! Azt sem tudja, hol van!” 

Ekkor már az összes Mester és az egész stúdió dőlt a nevetéstől. 

Tóth Gabi is – akit az új párja is elkísért az élő show-ra – hahotázva reagált: “Próbáltam magamban lepörgetni, hogy 2 év alatt ki volt itt Sziklási Pisti“.

Tilla ezek után még hosszú perceken át röhögött: “Öntsetek le egy vödör vízzel! Nem bírom!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top