nlc.hu
Sztárok

Pápai Joci 2024-ben szeretne megújulni

Pápai Joci életének mélypontjairól vallott

A Sztárban sztár leszek! korábbi mestere őszintén vallott a múltról.

Pápai Joci hosszú évek óta rendszeresen tűnik fel különböző műsorokban, emellett sok-sok fellépése, koncertje is van. A kétgyermekes édesapa és férj nem tagadja, hogy sokszor azt érzi, túl sokat van távol a családjától. Kevesen tudják, de már hétévesen dalokat írt, és már gyerekkora óta arra készült, hogy előadóművész lesz. Nagy küzdelmek árán, de elérte a célját.

„Nagyon hosszú és nehéz utam volt zeneileg. Harmincöt évesen futottam be, azelőtt pedig csak a küzdelemről szólt az egész. Ezt a mai napig érzem: tudom, hogy milyen, amikor a semmibe kapaszkodik az ember és bizonytalan. Ezek nyomot hagytak bennem, és még jobban inspirálnak arra, hogy sikereket érjek el a pályán” – nyilatkozta Joci a Ripostnak. A sztár arról is beszélt, hogyan lendült túl ezeken a mélypontokon.

Pápai Joci

Pápai Joci (Fotó: Schumy Csaba)

„Amikor a legmélyebb pontjaimban voltam, mindig dalokat írtam, és ez mindig átlendített azon, hogy abbahagyjam. Most is ugyanígy élek: amikor mélyponton vagyok, írok egy dalt. Ez nekem a legnagyobb segítség” – tette hozzá az előadó, akinek nemrég jelent meg egy új dala, a Kék Rózsa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top