nlc.hu
Szabadidő

Pápai Joci lánya kirepült a családi fészekből

Pápai Joci teljesen kikészül attól, hogy lányát udvarlók hada bombázza

Még szokja ezt a helyzetet.

Pápai Joci lánya nem olyan régen töltötte be 18. életévét, melyre édesapjától egy autót kapott ajándékba. Az énekes úgy érezte, az, hogy lányának kocsija lesz, az egész család életét megkönnyíti, ugyanakkor mégis sokszor elgondolkodik azon, szülőként mi az, amivel jót tesz gyermekeinek. 

Pápai Joci

Fotó: Olajos Piroska

Mivel ő nem a legjobb körülmények között nőtt fel, szeretné, ha ez gyerekeivel másként lenne. Ma a Mokka vendégeként arról mesélt, milyen érzés, hogy lánya egyetemre megy és hamarosan kirepül a családi fészekből.

„Annyira felgyorsulnak az események, hogy azt sem tudja az ember, merre van arccal. Elmentünk, beiratkoztunk az egyetemre, de egyébként ő abban a hitben van, hogy bejárós lesz. Ő nagyon szeret otthon lenni és el sem akarja képzelni, hogy milyen lehet reggel nélkülünk felkelni… Szerintem ő arra fog törekedni, hogy otthon legyen az apukájával és ezt nagyon jó hallani – mondta az énekes, majd arra is kitért, hogyan fogadja lánya udvarlóit. – Ez a pasiügy egyre erősebben jelen van. Nagyon próbálok simulékony apa lenni. Amikor elmentünk most is sétálni és oda futott egy jóképű kis kölök, és azt mondja, “Elnézést, hölgyem, hogy találom meg az Instagramon?” Elfordulok és “Én hogy talállak meg téged, haver?”. Ezt meg kell szokni és okosan kell kezelni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top