nlc.hu
Sztárok

Pápai Joci autót vett lánya születésnapjára

Pápai Joci drága autóval lepte meg a lányát a 18. születésnapján

Az énekesnek mindig fejtörést okoz, hogyan ne kényeztesse el a gyermekeit.

Pápai Joci egy kocsival lepte meg lányát, Hannát 18. születésnapja alkalmából, miután sikeres KRESZ-vizsgát tett. Ennek köszönhetően a család élete is könnyebbé válik, arról nem beszélve, hogy nemcsak Hanna örült nagyon az ajándéknak, az énekesnek is jó érzés, hogy megadhatja gyermekeinek, amire vágynak. 

Pápai Joci

Pápai Joci (Fotó: TV2)

Joci a Story magazinnak mesélte el, hogy azért érezték szükségesnek a járművet, mert másfél kilométerre laknak a várostól, ahová nehézkes el-, illetve hazajutni, busszal, biciklivel, gyalog pedig eléggé megterhelő. Az autó nemcsak Hanna számára nyújt óriási kényelmet, hanem a szülők válláról is több gondot levesz, mivel egy idő után már az öccsét is el tudja vinni az iskolába, majd onnan hazahozni. Habár logikusnak tűnt a döntés, az énekes őszintén bevallotta, mindig tart attól, nem viszi-e túlzásba a törődést gyerekeivel, hiszen neki nem volt ennyire egyszerű dolga anno. 

Anitával, a feleségemmel örök téma közöttünk, mikor teszünk rosszat a gyerekeinkkel. Én mindenért magam küzdöttem meg, és ez nem is bizonyult rossz megoldásnak. Egy szülő mindig a legjobbat akarja a gyerekének, de csak utólag derül majd ki, jól vagy rosszul döntöttem: az első olyan esemény után, amikor azt érzem majd, csalódtam benne. Erről azonban egyelőre szó sincs – magyarázta Joci. – A gyerekeimet folyton figyelem, mennyire követelődzőek, erőszakosak. Ha azt látnám, nem tesz jót nekik, hogy könnyen megkapják, amit akarnak, azonnal változtatnánk a nevelési elveinken.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top