nlc.hu
Sztárok

Pápai Joci az iskolás éveiről

Pápai Joci sokszor megtapasztalta az iskolai bántalmazást gyerekként

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt az iskolás éveiről az énekes.

Pápai Joci szerint fontos beszélni arról, hogy a tetteinknek következménye van, és ez alól a gyerekek sem kivételek. Többek között erről is beszélgetett a zánkai Bozzay Pál Általános Iskola tanulóival egy rendkívüli osztályfőnöki óra keretében – írja a Bors.

Pápai Joci,

Az iskolás éveiről vallott Pápai Joci – Fotó: Sajtószoba

Az énekes is megtapasztalta, milyen az, amikor az iskolában a gyerekek kiközösítik és csúfolják a társaikat. Bevallotta, ő mind a két oldalon állt: bántott és bántották. „Azt gondolom, hogy a gyerekek sem szentek, hiszen az ő korukban még egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy mit csinálnak, és az milyen következményekkel járhat. (…) Sajnos előfordult, hogy kiközösítettem más gyerekeket, vagy éppen engem bántottak. Az egyetlen mentségem, hogy ilyen esetekben mindig megszólalt bennem egy belső hang, tudtam, hogy ez így nincs rendjén” – mesélte Pápai Joci, aki a bulvárlapnak elárulta: a lányát ugyan nem, de a fiát már érte ilyesfajta atrocitás.

„Egy bizonyos pontig engedem, hogy megtapasztalja ezeket a dolgokat, hogy megtanulja kezelni őket. Még nem volt olyan, hogy nekem közbe kellett volna lépni” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top