nlc.hu
Család

Szőke Zsuzsanna és Köcse György kapcsolata

Szőke Zsuzsanna elárulta, milyen kapcsolat köti Köcse Györgyhöz

A DWTS táncosa tiszta vizet öntött a pohárba.

Hetekig arról szóltak a hírek, hogy összejött Stana Alexandra és Meggyes Dávid: mindketten az utóbbi hónapokban váltak el. A táncosnő Köcse György felesége volt, akiről nemrég kiderült, hogy külföldön próbál szerencsét, méghozzá a szintén táncos Szőke Zsuzsannával. Felröppent a pletyka, hogy esetleg egy párt alkotnak – Kinizsi Ottó táncpartnere tiszta vizet öntött a pohárba. 

„Gyurival mindketten profi társastáncosok vagyunk. A nevében is benne van, hogy mindenkinek szüksége van egy partnerre. Miután Szandi nem szeretett volna ezzel a hajós munkával élni, amire először ők ketten kapták a felkérést, közösen átbeszélték a lehetőségeket, majd Gyuri megkeresett engem. Tudta, hogy már többször dolgoztam hajón, úgyhogy megkérdezte, vele tartanék-e, én pedig éltem a lehetőséggel” – árulta el a BEST magazinnak Szőke Zsuzsanna

„Gyurival régóta ismerjük egymást, kollégák és barátok vagyunk. De ennyi. Nincs több közöttünk. Ezt Szandi is jól tudja, akivel szintén régóta ismerjük egymást és már többször dolgoztunk együtt, jóban vagyunk, én voltam a koszorúslánya” – zárta szavait a táncosnő.

További részleteket a ma megjelent BEST magazinban olvashatsz:

BEST - címlap

BEST – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top