nlc.hu
Sztárok

Köcse György új partnere

Kiderült: felesége koszorúslányával állt össze Köcse György

Együtt léptek le az országból.

Mint arról beszámoltunk, a Stana Alexandrával való szakítást követően Köcse György külföldön építi tovább a karrierjét. A táncos a felesége helyett egy új partnerrel utazott külföldre, mégpedig Szőke Zsuzsannával, aki Kinizsi Ottó táncpartnere volt a Dancing with Stars 2. évadában.

Köcse György és Szőke Zsuzsanna

Szőke Zsuzsanna lett Köcse György új partnere (Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtószoba)

A Bors megtudta, Szőke Zsuzsanna Stana Alexandra koszorúslánya volt Köcséék tavaly nyári esküvőjén, őt kérte fel Stana Alexandra, mint régi barátnőt és táncos kollégát.

A bulvárlap megkeresésére Stana Alexandra nem kívánta kommentálni azokat a találgatásokról, miszerint volt férje Szőke Zsuzsannával vigasztalódik.

Amúgy éppen emiatt a külföldi munkalehetőség miatt ért véget Stana Alexandráék házassága, erről nemrég a Story magazinnak vallott a táncosnő, aki időközben már a Horváth Grétát elhagyó Meggyes Dávid párja. „Alig pár hónappal az esküvő után kaptunk egy munkalehetőséget külföldön, 11 hónapot kellett volna kint töltenünk, de én jeleztem Gyurinak, hogy nem szeretnék menni. Nem akarok távol lenni a családomtól, és egyébként sem ezt beszéltük meg. Ő viszont nem szerette volna veszni hagyni a lehetőséget, azt mondta, hogy nem tudja elengedni ezt a felkérést, inkább elvállalja egy másik táncpartnerrel, és ha szeretem, megvárom. A karriert választotta helyettem” – mesélte Stana Alexandra, aki szerint a férje egyszerűen elengedte a házasságukat.

Olvass még Stana Alexandráékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top