nlc.hu
Sztárok

Kinizsit Ottó tangója a DWTS-ban

Felpofozta Kinizsi Ottót a felesége a vérforraló tangója után a Dancing with the Stars-ban

Deutsch Anita nem tolerálta férje "félrelépését".

Kinizsi Ottó egy vérforraló tangót adott elő táncpartnerével, Szőke Zsuzsival a Dancing with the Stars szombat esti adásában, amelynek a latin est a témája. A 39 éves rendező egy megcsalás köré építette fel a produkciót (éppen a nejével beszél telefonon, de közben elcsavarja a fejét egy csinos hölgy, akit a táncpartnere alakít), amelynek a végén a felesége, Deutsch Anita váratlanul megjelent a parketten és lekevert neki egyet, majd elviharzott. A pofon még Kinizsi Ottót is meglepte.

Természetesen a rendező felesége egyáltalán nem lett féltékeny a párjára és nem is pipult be attól, hogy egy csinos hölggyel “flörtölt”. Az, hogy megjelent Deutsch Anita a parketten, a produkció része volt, ám a pofonra még Kinizsi Ottó – aki egyszer éppen a felesége szexjelenetét instruálta rendezőként – sem számított. Mint a tánc után a műsorvezetőnek, Stohl Andrásnak mosolyogva bevallotta, csak azt tudta, hogy megjelenik majd a parketten a neje, a pofonról nem volt szó, azt már csak a felesége “tette hozzá”. 

Attól féltem, hogy reflexből visszaüt” – árulta el nevetve Stohlnak Deutsch Anita. Férje pedig azt is elmondta, hogy két kislányuk a stúdióban szurkol neki.

Kinizsi Ottó

Kinizsi Ottóék 37 pontot kaptak a produkciójukra – Forrás: TV2 / Dancing with the Stars – videó

Olvass még a Dancing with the Stars-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top