nlc.hu
Sztárok

Dancing with the Stars versenyzői visszatérnek

Lissák Laurát megviselte, hogy Kozma Dominikkal nem tudtak jól teljesíteni: “Elképzeltünk valamit, ami éles szituációban sajnos nem jött át”

Egy hajszálon múlott, hogy végül nem Kozma Dominik és Lissák Laura esett ki az első adásból, most elmondják, hogyan hatott rájuk a rossz kezdés.

A Dancing with the Stars első adásában Metzker Vikiék álltak Kozma Dominikék mellett, és végül a dj búcsúzott sírva a versenytől. Akkor Viki azt mondta: a bordatörése miatt nem tudta volna folytatni a versenyt, és örül, hogy így végződött a szavazás. Érthető, hogy ott több szó esett róluk, mint a versenyben maradt párosról, és most ők mesélnek nekünk arról, hogyan készülnek a szombati élő adásra. 

Kozma Dominik és Lissák Laura veszélyzónások voltak, most gőzerővel készülnek a második Dancing with the Stars adásra

Kozma Dominik és Lissák Laura veszélyzónások voltak, most gőzerővel készülnek a második Dancing with the Stars adásra (Fotó: Sajtószoba)

Hogyan viseltétek, hogy veszélyzónába kerültetek rögtön az első adásban, mennyire törte le a lendületeteket?

Dominik: Színpadra lépni az élő show-ban, különösen az első adásban, gyakorlatilag a legstresszesebb pillanata a versenynek. Viszont úgy vagyunk vele, hogy legalább az elején megtapasztaltuk ezt a nehézséget is, most pedig újult erővel megyünk tovább, és még inkább szeretnénk bizonyítani. Én könnyebben elengedtem a negatívumokat, hiszen nem vagyok profi táncos, viszont a rosszabb pontok, a kemény kritika inkább itt nekem szólt, emiatt sajnáltam Laurát, akit nyilván a tanáromként, versenytáncosként ez jobban megviselt, pláne, hogy mindig hozza a maximumot. Próbáltam mellette állni, és erőt önteni belé, de beletelt pár napba, mire teljesen vissza tudtam hozni a jókedvét.

Laura: Igen, én egy kicsit nehezebben dolgoztam fel a történteket. Sajnáltam, hogy nem tudtuk visszaadni azt a rengeteg munkát és energiát, amit a produkcióba fektettünk. Elképzeltünk valamit, ami éles szituációban sajnos nem jött át tökéletesen. 100 százalékot adtunk bele, de most igyekszünk majd 1000 százalékkal színpadra állni a második adásban.

Mennyire érzitek közel magatokhoz a latin tematikát?

Laura: Bár a rumbával is a latin vonalat képviseltük, most igyekszünk még tüzesebbre venni a produkciót, bízva abban, hogy elnyeri majd a közönség és a zsűri tetszését. Hozzám közel áll ez az irány, de mivel nagyon jó tartása van Dominiknak, így várom, hogy egy sztenderd műfajban is megmutathassa majd magát egy soron következő adásban.

Dominik: Reméljük, hogy sikerült megtalálnunk azt a karaktert, amivel tökéletesen tudjuk majd hozni a latin fiesta hangulatát.

Lissák Laura a Dancing with the Stars bejelntésére egyedül érkezett, mert Dominik az Olimpián volt  (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Lissák Laura a Dancing with the Stars bejelntésére egyedül érkezett, mert Dominik az Olimpián volt  (Fotó: Vadnai Szabolcs)

A bulihangulat akkor jön át a leginkább, amikor már jó sok közös emléketek van. Nektek volt időtök ilyeneket gyűjteni? 

Laura: Gyakorlatilag minden közös pillanatunk vicces és emlékezetes. Nehéz lenne egyet felidézni, a komoly munka mellett mindig valami szürreális vagy vicces helyzetbe keveredünk.

Dominik: Az egyik ilyen volt, amikor Laura vezetett és beszállt egy poloska az autóba, ő hirtelen elengedte a kormányt, és pár pillanatra elszabadult az őrület, de szerencsére épségben megúsztuk a helyzetet.

A Dancing with the Stars idei évadáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top