nlc.hu
Sztárok

Metzker Viki a DWTS-ból való kieséséről

Metzker Viki sírva öntötte ki lelkét a Dancing With The Stars-ból való kiesése után

Bordarepedéssel is az utolsó pillanatig táncolt a DJ.

Mint arról beszámoltunk, Metzker Viki és táncpartnere, Márki Norbert voltak a Dancing with the Stars 2. évadának első kiesői. A lemezlovas az érzéseiről őszintén mesélt a háttérműsor riporterének, Gelencsér Timinek.

Metzker Viki

Metzker Vikit főleg az bántja, hogy táncpartnere csak egy adás erejéig szerepelhetett – Forrás: TV2 / Dancing with the Stars – videó

Őszintén szólva a Norbit sajnálom egyedül, nekem lényegében egészségügyileg egy kicsit megkönnyebbülés is, mert féltem volna, amiket láttam, miket csináltak. Ez nekem még a jövő héten sem lehetett volna. (…) Én a Norbin azt érzem, hogy neki ez egy nagyon nagyon nagy lehetőség volt, és mivel ő a tavalyi szériában nem szerepelt, érthető módon szomorú, hogy csak egy adást éltünk meg. (…) Nagyon sajnálom a Norbit, miatta van egyedül rossz kedvem. Miattam nincs, most már nem kell félnem, hogy valami történik még velem” – nyilatkozta sírva.

Az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy súlyos sérülése után Metzker Viki parkettre tud-e lépni, de végül egy fantasztikus produkcióval lepték meg a közönséget. Ennek ellenére nekik kellett távozniuk a show-ból.

Nézd meg Metzker Vikiék produkcióját!

Olvass még a Dancing with the Stars-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top