nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi botrányhős akar lenni a Dancing With The Stars új évadában

„Botrányos leszek” – ígéri Tóth Andi a DWTS új évada előtt

Az énekesnő merész ruhában reklámozza a táncos tehetségkutatót.

Néhány nap múlva indul a Dancing With The Stars második évada, így nem csoda, hogy a versenyzők most szinte minden fórumon a Tv2 tehetségkutatóját reklámozzák. Így tesz Tóth Andi is, aki nemrég a Mintaapák című sorozatban tűnt fel, egyből egy ágyjelenettel. Most a Bors Online szúrta ki, hogy az énekesnő a tévécsatorna TikTok-videóján promózza a műsort.

A videón Tóth Andi partnerével, Andrei Mangrával is látható, akivel munkakapcsolatnál több is kialakult közöttük – lásd kapcsolódó cikkünket.

Alig takarja valami Tóth Andit a Dancing With The Stars új reklámjában

Tóth Andi és Andrei Mangra között izzik a levegő (Fotó: Smagpictures.com)

A legtöbben azonban valószínűleg a celeb ruháját nézik majd, az aranyszínű mini ugyanis alig takar valamit Tóth Andiból.

@dancingtv2

Szerintetek is botrányosan jó lesz Tóth Andi a Dancing with the Stars-ban? 😛🔥💃 Első élő show szombaton 20.00-kor a TV2-n! ##dancingwiththestars ##tv2

♬ eredeti hang - Dancing with the Stars TV2

Ezzel összhangban az énekesnő botrányt ígér, mivel, ahogy fogalmaz, sokak szerint ő egy botrányhős. Most azonban csak arról van szó, hogy szeretne “botrányosan jól” teljesíteni a Dancing With The Stars második évadában.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top