nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi ágyjelenete

Tóth Andi ágyjelenettel indított a Mintaapákban, Makranczi Zalánnal kerültek közelebb egymáshoz

Tóth Andi is szerepet kapott a Mintaapákban, nem is akármilyen jelenetben láthattuk.

Az utóbbi időben Tóth Andi elérte azt, amire mindig is vágyott: nemcsak a magánéletével, de a munkásságával is foglalkozik a média: legújabb dalai ugyanis hamar a toplisták élére kerültek. Az énekesnő a hamarosan induló Dancing with the Starsban is szerepelni fog, ahol Andrei Mangrával lépnek majd színpadra és Andit ismerve ott is 110 százalékot fog teljesíteni. Szerepet kapott emellett a Mintaapákban, ahol a tegnapi adásban egy ágyjelenettel debütált. Arról is beszélt, hogy milyen volt a forgatás Makranczi Zalán partnereként.

„Leginkább azért volt kellemetlen, mert egy vadidegenen feküdtem. Az elsők között volt az a forgatás egyébként, szóval talán akkor láttam másodjára a Zalánt. Kicsit ijesztő volt és fura, de nyilván ez egy munka, tehát nyeltem egyet, és akkor oké, nyomjuk” – árulta el a ma reggeli Mokkában az énekesnő. Andi arról is beszélt, hogy egy igazi kihívás volt a szerep, ő pedig igyekezett ebből a maximumot kihozni.

Az első közös jelenet:

tóth andi mintaapák

Tóth Andi kihívásnak érezte a szerepet (Fotó: TV2)

Andi a Mokkában beszélt a forgatásról:

Még több sztárhír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top