nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi szerelmi élete

Tóth Andi: „Azt szeretném, hogy többé ne bélyegezhessenek celebnek”

Őszintén beszélt a celebségről, az éneklésről és a szerelmi életéről Tóth Andi.
Tóth Andi

Tóth Andi hosszú interjút adott a Blikknek, az énekesnő őszintén beszélt magáról, és elmondta az igazat a szerelmi életéről is. Kiderült, hogy jelenleg nincs is szerelmi élete.

Ki akar egyáltalán ismerkedni? Mert én nem. Sosem kerestem párkapcsolatot, mindig nagyon jól elvoltam egyedül, a szerelembe – mind a kettőbe – valahogy belecsöppentem. Aztán kicsöppentem belőlük. A legjobb formámat mindig egyedül hoztam, és nagyon szeretném megtartani ezt a jó szokásomat, főleg most, hogy ennyire beindult a zenei életem.

Tóth Andi azt mondta, a nehéz helyzeteket is általában egyedül oldja meg, vannak körülötte olyanok, akikre számíthat, de nem várja el, hogy más segítsen, ki tudja magát rántani ezekből a helyzetekből. És az elmúlt években egyre erősebbé vált, könnyebben túllép a nehézségeken.

Pedig a közösségi oldalain kap hideget-meleget a provokatív posztjai miatt, de állítja, az ég világon semmit nem akar ezekkel üzenni. A várható hatással pedig nem nagyon foglalkozik.

Végiggondolom, aztán rájövök, hogy ki nem sz*rja le, majd kiposztolom. Biztos nem leszek olyan ember, aki csak azért átvesz egy pólót, mert ez talán már túl sok

– mondta Tóth Andi, aki szerint nem az ő dolga, hogy példát mutasson. Így nem érdekli azt sem, hogy azért kritizálják, mert 22 évesen alkoholt reklámoz.

Amikor idejöttem Nagyváradról, nem az volt a cél, hogy tévében szerepeljek, csak énekelni akartam. Az éneklést mint szakmát nem szeretem. Sokan azért vállalják ezt a szakmát, mert szeretnek a középpontban lenni, példát mutatni, szeretik, hogy követik, hogy felismerik az utcán, kihasználják az ismertséggel járó kapcsolatrendszert. Én nem. Én antiszociális, befelé forduló ember vagyok, szeretek egyedül lenni, de baromira szeretek énekelni

– mondta az énekesnő, aki azt szeretné, hogy a zenén és a fellépéseken kívül nemet mondhasson minden másra, és többé ne bélyegezhessék celebnek.

(Kiemelt kép: Instagram/Tóth Andi)

Tóth Andi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top