nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi üzent a kommentelőknek

Tóth Andi üzeni: a szülők neveljék a gyerekeiket, ne tőle várjanak példamutatást

Tóth Andinak elege lett abból, hogy példamutatást várnak tőle.

Tóth Andi 15 évesen nyerte meg az X-Faktort, utána egy kicsit eltűnt, de két éve visszatért és többet szerepel a médiában, mint bárki más. Az énekesnő őszinte, sokszor nyers stílusa sokakat kiakaszt, ám azt vallja, hogy a kommentelők miatt nem fog megváltozni. A minap egy olyan képet posztolt, amelyen igencsak rossz pozícióban fekszik, ám arra nem számított, hogy az a fotó milyen lavinát indít majd el. 

Íme, a kép:

Mint írtuk, özönlöttek a hozzászólások, a Dancing with the Stars sztártáncosa pedig egy rövid videóban reagált. 

Muszáj reagálnom erre a kommentháborúra, amit nagyon élvezünk olvasni, ahogy az a sok megszomorodott, besavanyodott, frusztrált ember kínlódik és próbálja levezetni rajtam a feszültséget

– kezdte a videóban Tóth Andi. „Két dolgot kell tisztáznunk: az egyik a példamutatás, amit kényszeresen próbáltok rám erőltetni. (…) Ebbe a munkakörbe nem tartozik a példamutatás. Mindenkinek van egy anyja, egy apja, ha szültetek, neveljétek” – mondta Andi, majd azt is elárulta, hogy bár sokan azt hiszik, a kamaszok követik nagyrészt, ez nem így van, erről még egy statisztikát is mutatott. Ebben látszik, hogy leginkább a 18–24 és a 25–34 évesek követik az énekesnő mindennapjait, a követői mindössze 4 százaléka kamasz.

tóth andi

Tóth Andi nem hagyta magát (Fotó: Instagram)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top